personalizate

Producator promotionale personalizate!


Informaţii, comenzi, oferte de preţ pe urmatorul link:

 • PRODUCĂTOR PROMOŢIONALE PERSONALIZATE

 • ACEST WEBSITE este un CATALOG ONLINE, cu scopul ca Dvs. sa puteţi crea idei ce materiale promotionale personalizate putem oferi în caz de comandă specială. NU se pot efectua cumpărături online, deoarece majoritatea produselor nu ţinem în stoc. ACEASTA PAGINĂ NU ESTE UN WEBSHOP.


  CERERE OFERTĂ AICI! contact@promotionale-produse.ro

  Colegii noştri vor trimite oferta de preţ solicitată în cel mai scurt timp posibil!


  ACEASTA PAGINĂ NU ESTE UN WEBSHOP

  Categorii

  Plasarea unei comenzi

  Pentru a plasa o comandă, aveţi posibilitatea să scrie-ti un e-mail sau a comanda din formularul nostru contact sau din direct din magazin. După ce toate detaliile au fost confirmate, vom trimite o factura proforma, inclusiv elementele care urmează să fie achiziţionate, preţurile convenite şi detalii cu adresa de livrare complete. În cele din urmă, un contract va fi trimis la dumneavoastra.

  Plata

  Clientul trebuie sa plateasca 50% din valoare comenzi pentru a începe producţia. Soldul va trebui platit cu 2 zile inainte sa va livram produsele. NU acceptam carti de credit sau cecuri. Puteţi efectua plata prin PayPal. Cu toate acestea, PayPal este cea mai rapidă metodă de plată confirmate şi de producţie pot începe mai devreme în cazul în care comanda dumneavoastră este graba. Puteţi face, de asemenea, plata prin transfer bancar. O confirmare va trebui trimisa fie prin poştă, fax sau scanate prin e-mail şi de partea noastra. Productia va fi amânata în cazul de neplată sau o confirmare întârziata.

   

  Simulare grafică - artwork

  Avem un profesionist echipa de proiectare Artwork şi oferă servicii complete de proiectare lucrări de artă fără taxe. Va rugam sa ne trimiteti ilustraţia, astfel încât să putem verifica formatul său şi adecvarea inclusiv cele oferite de culori şi fonturi pentru a utiliza. Este mai bine să ne trimite Artwork-ul in PDF, CorelDRAW, AI, EPS, mai degrabă decât DOC, TIFF, JPG, GIF, BMP, sau clienţii Web Pages. All va primi o aprobare opera de arta. Aprobarea
  Artwork-ului este şansa finala pentru orice modificare inainte sa intre in productie.  Newsletter

  Gifts Service pe facebook